Din kompletta verkstadspartner

Om företaget

Fårbo Mekaniska startades 1988 och togs över i nuvarande regi 2005 av Roger Berggren. Med hans långa branscherfarenhet och nytänkande idéer har han expanderat verksamheten med både nya produkter och kunder. Verkstads lokaler har succesivt byggts ut då nya maskiner investerats och personal har anställts. Årsskiftet 2018-2019 har företaget 40 anställda.

Fårbo Mekaniska är en legoleverantör som tillverkar alltifrån de enklaste detaljer till avancerad finmekanik, stora serier och enstycksdetaljer. Produktionen präglas av korta ledtider, flexibilitet och engagemang. Maskinerna snurrar dygnet runt och personalen är alltid på tårna.

Vi levererar framför allt våra produkter till verkstadsindustrier i vårt närområde som t.ex Epiroc, Seco Tools, Outokumpu, Metso Minerals, Morgårdshammar AB och SSAB.

Finns det något vi kan göra för att förbättra er verksamhet. Tveka inte att höra av er.

Vi brukar säga att det är här det händer.

______________________________________________

Fårbo Mekaniskas Inköpspolicy

Uppförandekod för hur vi som företag bedriver vår verksamhet på ett etiskt, socialt och eller miljömässigt riktigt sätt.

Här i vår Personuppgiftspolicy kan du läsa mer om hur vi på Fårbo Mekaniska hanterar personuppgifter.

Läs gärna vår broschyr!

Klicka på bilden nedan för att få mer information om oss samt våra samarbetspartners och vad vi kan göra för ert företag.

Oss kan man lita på!

Genom att engagera oss i våra kunders behov och vrida och vända på allt vi gör upprätthåller vi en hög kvalitet i allt vi gör.