Okategoriserade

Subcontractor 13-16 november 2018

Posted on

Elmia Subcontractor är norra Europas ledande underleverantörsmässa och arrangeras på Elmia i Jönköping. Här samlas årligen runt 1200 utställare från 30 länder och upp till 15 000 besökare. Ni hittar Fårbo Mekaniska AB och VD Roger Berggren i monter B05:93 Varmt välkomna!  

Okategoriserade

Mässfilm

Posted on

Nu har vi tagit fram en film som visar en bit av vår verksamhet här på Fårbo Mekaniska AB. Den är även framtagen för att kunna användas på mässor som t.ex Elmia Subcontractor i Jönköping 14-17/11. Titta här till höger så kan ni kolla på den!

Okategoriserade

Nyhetsbrev!

Posted on

Nu har vi skickat iväg vårt första nyhetsbrev! Vi blev verkligen nöjda, hoppas att ni som läste det också tyckte det var bra och informativt. Är du en av de som inte fick det, så kan du anmäla dig här på sidan Anmäl till vårt nyhetsbrev!

Okategoriserade

Besök oss på Elmia Subcontractor 8-11 november

Posted on

Elmia Subcontractor 8-11 nov. Den 8-11 november träffar ni oss på Elmia Subcontractormässan i Jönköping. Roger kommer tillsammans med medarbetare att presentera Fårbo Mekaniska AB och dess verksamhet för såväl gamla som nya kunder. Vi har en spännande och underhållande monter där Ni kan prata med oss om vår verkstad och allt vi kan åstadkomma där. Hjärtligt välkomna […]

Okategoriserade

Äntligen!

Posted on

Vi kan nu glatt meddela att alla våra nyinvesteringar är igång och har börjat producera för fullt. Vi har under våren gjort tre större investeringar. Alla för att öka vår kapacitet och någon även för att ersätta en äldre maskin. De senaste tillskotten är: Okuma LB3000EX II MYW 800 med stångmagasin Okuma U3000-2SW 1500 inklusive automation Okuma […]